Palvelut

Priima Parturit – Parasta laatua

Olemme 3 parturi-kampaamon liikeketju, joka palvelee asiakkaitaan innolla sekä ammattitaidolla. Parturi-Kampaamoissamme keskitymme juuri sinun hiuksiisi sekä tyyliisi. Haluamme korostaa sinun tyyliäsi asiantuntevasti ja positiivisesti. Emme halua tinkiä laadusta vaan teemme kaiken juuri sinun parhaaksesi.

Henkilökuntamme on kouluttautunutta ja motivoitunut oppimaan uusia trendejä. Käymme säännöllisesti alamme koulutuksissa ja haemme sieltä uusia tuulia. 
Tarjoamme asiakkaillemme hiustenleikkuut, värjäykset, kestokiharoinnit sekä hiustenhoitopalvelut suurella sydämellä. Takaamme aina laadukkaan ja tasaisen palvelun asiakkaillemme vuosien kokemuksella.

Opastamme myös asiakkaitamme kotihoitotuotteiden valinnassa sekä käytössä. Kysy rohkeasti, kun haluat kuulla neuvojamme.


Parturipalvelut

Tarjoamme klassisia leikkauksia sekä trendikkäitä hiustyyliisi sopivia malleja. Suunnittelemme yhdessä tyyliisi soveltuvan lookin. Liikkeistämme löydät sinulle sopivat hiustenhoito -ja muotoilutuotteet ammattilaisen suosittelemana ja opastamana.

Parturipalvelukokonaisuus – 32 €
(sis. pesu + leikkaus + kuivaus)

Koneajo – 16 €

Kaikki palvelukokonaisuudet näet hinnastosta.

Kampaamopalvelut

Priimasta saat kaikki monipuoliset hiustenhoitopalvelut. Palvelemme asiantuntevasti sekä laadukkaasti ja saat hiuksiisi takuuvarmasti ammattitaidolla hiustenmuotoilut, leikkuut, värjäykset, kiharointikäsittelyt niin miehille kuin naisillekin. Lasten hiustenhoitopalvelut ovat myös liikkeissämme huomioitu ja he ovat yhtä tervetulleita käyttämään palveluitamme.

Kampaamopalvelukokonaisuus  – 42€
(sis. pesu + lk + kuivaus)

Kampaamostamme löydät myös sinulle sopivat hiustenhoito -ja muotoilutuotteet ammattilaisen suosittelemana ja opastamana.

Kaikki palvelukokonaisuudet näet hinnastosta.

Edullinen hiusten värjäys kampaajalla Kouvolassa

Ammattitaitoista värjäyspalvelua monipuolisilla tekniikoilla. Toimimme ajan hermolla koko ajan kouluttautuen ja pitäen ammattitaitoa yllä. Suunnittelemme juuri sinulle yksilöllisen värjäyksen korostaen hiusten leikkauslinjoja sekä kunnioittaen omaa tyyliäsi.

Värjäykset – alk. 90 €

Värjäys ja leikkaus – alk. 102 €

Monisävyvärjäys ja leikkaus – alk. 112€

Värinpoisto – alk. 53 €

Kaikki palvelukokonaisuudet näet hinnastosta.

Kulmien ja ripsien värjäys sekä muotoilu

Kulmakarvat ovat erittäin tärkeä osa kasvojen kokonaisuutta, sillä ne korostavat kokonaisilmettäsi. Kulmakarvat kehystävät kasvojasi ja ikäänkuin ovat pieni kasvojen kohottaja. Muotoilemme ja värjäämme kulmasi juuri sinun kasvojasi ja ilmettäsi korostaen.

Kulmien värjäys – alk. 20 €

Kulmien 
muotoilu – 8 €

Kulmien laminointi sekä ripsien kestotaivutus yht. 90 €

Kaikki palvelukokonaisuudet näet hinnastosta.

Parranajo tai muotoilu

Suoritamme parranajosi/muotoilusi kasvojesi piirteet ja tyylisi sekä mieltymyksesi huomioiden.

Parran muotoilu – 18 €

Viiksien muotoilu – 8 €

Hiusten leikkaus 30 min + parranmuotoilu – 39 €

Kaikki palvelukokonaisuudet näet hinnastosta.

Amerikkalainen parranajo

Amerikkalainen parranajo muodostuu parran hauduttamisesta, ajosta, hieronnasta ja hoidosta. Laadukas palvelukokonaisuus rentoutumiseen ja hieman arkista luksuksempi käsittelykokonaisuus. Tule ja kokeile rentoa palveluamme.

TARJOUS! 45 min – 39,90 €

Kaikki palvelukokonaisuudet näet hinnastosta.

Kestokiharointi

Toteutamme tyylikkäitä ja ajattomia permanentteja ammattitaidolla. Saat tuuheammat, ilmavammat ja helppohoitoiset kiharat hiuksiisi. Taidamme myös erikoiskiharointikäsittelyjä. Kysy lisää!

Permanentti – alk. 90 €

Permanentti ja leikkaus – alk. 110 €

Kaikki palvelukokonaisuudet näet hinnastosta.

Hiustenpidennykset

Saat käsittelyllä hiuksiisi lisää pituutta tai tuuhennusta. Teemme pidennyksiä ainoastaan laadukkailla materiaaleilla ja saat näyttävyyttä sekä volyymia hiuksiisi pienilläkin keinoilla. Toteutamme hiustenpidennykset ja tuuhennukset ammattitaitoisesti siten, että ne näyttävät aivan siltä kuin ne olisivat omaa hiustasi.
 Kysy lisää henkilökunnaltammme hiustenpidennyksistä ja tuuhennuksista.

Kaikki palvelukokonaisuudet näet hinnastosta.

Kampaukset

Varaa elämäsi suuriin tai pieniinkin juhliin kampaus ammattitaidolla ja huolellisesti toteutettuna. Panostamme asiakkaan toiveisiin ja tyyliin, jotta kampaus on kokonaisuuteen ja tilanteeseen täydellinen. Haluamme tehdä juhlahetkestäsi onnistuneen ja täydellisen.

Kampaukset – alk. 38 €

Juhla -tai morsiuskampaukset – alk. 67€/h

Kaikki palvelukokonaisuudet näet hinnastosta.

Awapuhi-tehohoito

Hellivä Hawaijin Awapuhi tehokosteuttava hoito esimerkiksi kesän kuivattamille hiuksille. Ihana hellivä palvelukokonaisuus, joka muodostuu hiustenpesusta, hoidosta ja hieronnasta sekä lämmöstä. Vaikuttavana aineena Awapuhi-uute, joka lisää kiiltoa sekä sileyttä ja kosteuttaa hiusta. Kera Triplex -yhdiste korjaa sekä jälleenrakentaa vaurioituneita hiuksia. Tule ja koe ihana hemmotteluhetki.

TARJOUS! 30 min – 35 €

Kaikki palvelukokonaisuudet näet hinnastosta.

Korvien rei’itys

Kausalan liikkeessämme tarjoamme uutena palveluna myös korvien rei’itystä korvanlehteen ja rustoalueelle. Korvien rei’itys suoritetaan Blomdahlin laitteilla ja titaanikoruilla, ja palvelu on täysin steriili. Koruun ei missään vaiheessa kosketa sormin vaan se asetetaan asettimen avulla laitteeseen. Liikkeestä löytyy useita mallivaihtoehtoja, joista löydät itsellesi mieluisat korut.

TARJOUS! 15 min – 21 € / koru

Kaikki palvelukokonaisuudet näet hinnastosta.

HUULTEN TÄYTEAINEHOIDOT
Kouvolan keskustan Priimassa tehdään myös huultentäyteainehoitoja. Hoidon suorittaa terveydenalan ammattilainen turvallisesti kaikkia terveysalan sääntöjä noudattaen.
huulten täyttö 230€ (seuraa somessa kuitenkin tarjouksiamme)
KULMIEN LAMINOINTI JA RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Priimassa tehdään myös kulmien laminointia sekä ripsien kestotaivutuksia.
Kulmien laminointi 50€/45 min
Ripsien kestotaivutus 50€/45 min
yhdessä tehtynä 90€/1h
Priima Logo

Yhteystiedot

Parturi-kampaamo – Priima

Priima Parturit on kolmen parturi-kampaamon liikeketju. Parturi-Kampaamo Koskinen toimii erillisenä liikeenä Korialla. Priima Parturit palvelee asiakkaitaan innolla sekä ammattitaidolla. Parturi-kampaamoissamme keskitymme juuri sinun hiuksiisi sekä omaan tyyliisi asiantuntevasti ja positiivisesti. Emme halua tinkiä laadusta ja siksi tarjoammekin aina parasta laatua.

info@priimaparturit.fi

24h ajanvaraus netissä!

Aukioloajat

Kausala

ma–pe: 9–18
la: 9–14
su: suljettu

050 322 0188
Lähetä viesti!

Kouvola-Keskusta

ma–pe: 9–18
la: 9–14
su: suljettu

0400 241 266
Lähetä viesti!

Kouvola-Prisma

ma–pe: 8.30–18
la: 8.30–15
su: suljettu

05 829 9642
Lähetä viesti!

Koria-Koskinen

ma–pe: 8.30–18
la: 8–13
su: suljettu

05 322 0177
Lähetä viesti!